26.05.16 - Xerrada sobre refugiats

L’acord amb Turquia, que farà anar marxa enrere aquelles migrants que escapaven de la barbàrie de la guerra o de l’escandalosa misèria que des del món occidental permetem, ratifica la inhumanitat de les polítiques d’asil de la Unió Europea. En parlarem aquest dijous, dia 26, a les 19:00h, a la Plaça del Casal de Cultura de Matadepera. Hi esteu tots convidats!

 

 

Refugiats, els oblidats de la Vella Europa. On para aquell bressol de la llibertat? On paren els ecos de la Liberté, Fraternité, Egalité?

L’acord amb Turquia, que farà anar marxa enrere aquelles migrants que escapaven de la barbàrie de la guerra o de l’escandalosa misèria que des del món occidental permetem, ratifica la inhumanitat de les polítiques d’asil de la Unió Europa. UErgonya, la que paga sis mil milions per expulsar refugiats, concentrar-los paupèrrimament i perseguir els qui no volen acceptar-ho. 

I què podem fer, des d’un poble com Matadepera? Dos activistes vénen dijous a les 19.00 a explicar-nos la seva experiència a Lesbos i Idomeni. L’Anna Palou, d’StopMareMortum, xerrarà sobre les polítiques d’asil. I una persona encara per concretar, de la Brigada Vallès a Idomeni, ens explicarà com podem organitzar-nos des de la comarca per intervenir des dels valors de la solidaritat horitzontal i la justícia social.

Esteu totes i tots benvinguts! Sols el poble salva el poble!

Dos activistes vénen dijous a les 19.00 a explicar-nos la seva experiència a Lesbos i Idomeni. L’Anna Palou, d’StopMareMortum, xerrarà sobre les polítiques d’asil. I una persona encara per concretar, de la Brigada Vallès a Idomeni, ens explicarà com podem organitzar-nos des de la comarca per intervenir des dels valors de la solidaritat horitzontal i la justícia social.